Menu
Barwniki i preparaty przedłużające trwałość - JHM PRZYPRAWY Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
408
page-template-default,page,page-id-408,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Barwniki i preparaty przedłużające trwałość

spices-73770_640
L.p.

Nazwa

Opis produktu

 1.

COLOR P

Preparat barwiący do kiełbas i pasztetów.  Zawiera ekstrakt papryki i koszenilę.

Dozowanie: 0,5 g/kg masy

 2.

COLOR K

Preparat białka zwierzęcego. Zawiera stabilizowaną hemoglobinę.

Dozowanie: 0,05 – 0,2%

 3.

COMPLET FRESH

Preparat stabilizujący świeżość na bazie octanów i sorbinianów.

Dozowanie: 1-3 g/100 kg masy

 4.

COMPLET FRESH PLUS

Preparat stabilizujący barwę i utrwalający świeżość produktu

Dozowanie: 1-3 g/ 100 kg masy

 5.

COMPLET ROT

Preparat utrzymujący i stabilizujący barwę mięsa i wędlin.

Dozowanie: 5 g/kg masy