JHM Przyprawy

OFERTA




Numer Certyfikatu 11392
ISO 22000:2005

OFERTA

Preparaty do kutrowania i emulgatory



Lp. Nazwa Opis produktu
1. COMPLET-TOP P Nr art. 8810 Fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 5 g/kg masy
2. COMPLET-TOP BF Nr art. 8804 Preparat wspomagający kutrowanie bez udziału białek i fosforanów. Dozowanie: 5 g/kg masy
3. COMPLET-TOP Plus Nr art. 8807 Fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 10 g/kg masy
4. COMPLET-TOP Mix Nr art. 8811 Kompletny fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 30 g/kg masy
5. COMPLET-TOP C Nr art. 8809 Kompletny bezfosforanowy preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 30 g/kg masy
6. COMPLET CLASS T Nr art. 8802 Emulgator glicerydowy do wędlin produkowanych metodą ,, na gorąco''. Dozowanie: 5 g/kg masy
7. COMPLET CLASS Nr art. 8801 Emulgator glicerydowy do produkcji wędlin Dozowanie: 10 g/kg masy
8. COMPLET CLASS K Nr art. 8803 Emulgator na bazie cytrynianu oraz mono i diglicerydów kwasów tłuszczowych do wędlin, konserw mięsnych i wyrobów garmażeryjnych. Dozowanie: 10 g/kg masy