JHM Przyprawy

OFERTA




Numer Certyfikatu 11392
ISO 22000:2005

OFERTA

Mieszanki aromatyczno - smakowe



Lp. Nazwa Opis produktu
10. AROMAT KONSERWA Nr art. 8001 Preparat smakowy do wyrobów blokowych, o charakterystycznym konserwowo-mięsnym aromacie. Dozowanie: 5 g/kg masy
11. AROMAT POLSKI Nr art. 8013 Preparat smakowy do wędlin, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa, z delikatną pieczeniową nutą. Dozowanie: 5 g/kg masy
12. AROMAT PIECZEŃ Nr art. 8014 Preparat smakowy do wyrobów blokowych, pieczeni, o dominującej nucie pieczonej wołowiny i wieprzowiny. Dozowanie: 5 g/kg masy
13. AROMAT SZYNKA WIEJSKA Nr art. 8004 Preparat aromatyczno-smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa. Dozowanie: 5 g/kg masy
14. AROMAT M Nr art. 8015 Preparat smakowy do wędlin Dozowanie: 3g/kg masy
15. AROMAT WĘDZONKA Nr art. 8016 Preparat smakowy do wędlin o charakterystycznym smaku i zapachu wędzonej szynki. Dozowanie: 5g/kg masy
16. AROMAT B Nr art. 8017 Preparat smakowy do wędlin Dozowanie: 5g/kg masy
17. AROMAT GULASZ Nr art. 8018 Mieszanka aromatyczno- przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego. Dozowanie: 3g/1kg wyrobu gotowego
18. AROMAT TYROL Nr art. 8003 Preparat smakowy do wyrobów blokowych, o charakterystycznym smaku i zapachu mielonki tyrolskiej. Dozowanie: 5 g/kg masy
< poprzednia