Menu
Mieszanki aromatyczno - smakowe - JHM PRZYPRAWY Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
404
page-template-default,page,page-id-404,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Mieszanki aromatyczno – smakowe

L.p.

Nazwa

Opis produktu

1.

AROMAT DROBIOWY

Aromatyczna mieszanka do przyprawiania kiełbas i wyrobów blokowych o wyważonym mięsnym smaku.

Dozowanie: 5 g/kg masy

2.

AROMAT N

Preparat smakowy do szynek, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa.

Dozowanie: 2 – 3 g/kg masy

3.

AROMAT E

Preparat smakowy do szynek, wyrobów blokowych, wyrobów garmażeryjnych, nadaje wyrobom mięsny aromat.

Dozowanie: 5 g/kg masy

4.

GOLONKA KONSERWOWA

Preparat aromatyczno – smakowy do wędlin z nutą pieprzu i czosnku.

Dozowanie: 5 g/kg masy

5.

AROMAT KURCZAK

Preparat smakowy do kiełbas, wyrobów blokowych z mięsa drobiowego.

Dozowanie: 5 g/kg masy

6.

AROMAT MIELONKA

Preparat smakowy do mielonek.

Dozowanie: 5 g/kg masy

7.

AROMAT F

Preparat smakowy do wędlin, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa.

Dozowanie: 5 g/kg masy

8.

AROMAT SZYNKA

Preparat smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych nadaje zapach wyrobu wędzonego

Dozowanie: 3 g/kg masy

9.

AROMAT SZYNKA CHŁOPSKA

Preparat smakowy do wędzonek tradycyjnych.

Dozowanie: 5g/kg masy.

10.

AROMAT KONSERWA

Preparat smakowy do wyrobów blokowych, o charakterystycznym konserwowo-mięsnym aromacie.

Dozowanie: 5 g/kg masy

11.

AROMAT POLSKI

Preparat smakowy do wędlin, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa, z delikatną pieczeniową nutą.

Dozowanie: 5 g/kg masy

12.

AROMAT PIECZEŃ

Preparat smakowy do wyrobów blokowych, pieczeni, o dominującej nucie pieczonej wołowiny i wieprzowiny.

Dozowanie: 5 g/kg masy

13.

AROMAT SZYNKA WIEJSKA

Preparat aromatyczno-smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa.

Dozowanie: 5 g/kg masy

14.

AROMAT GOLONKA BESKIDZKA

Preparat aromatyczno – smakowy do wędlin z nutą mięsną ,pieprzu i czosnku.

Dozowanie: 6 g/kg masy

15.

AROMAT WĘDZONKI

Preparat smakowy do wędlin o charakterystycznym smaku i zapachu wędzonej szynki.

Dozowanie: 5g/kg masy

16.

AROMAT SZYNKI PIECZONEJ

Preparat aromatyczno-smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa.

Dozowanie: 5g/kg masy

17.

AROMAT GULASZ ANGIELSKI

Mieszanka aromatyczno- przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego.

Dozowanie: 5g/1kg masy

18.

AROMAT TYROL

Preparat smakowy do wyrobów blokowych, o charakterystycznym smaku i zapachu mielonki tyrolskiej.

Dozowanie: 5 g/kg masy

19.

AROMAT TYROL B

Preparat smakowy do wyrobów blokowych, o charakterystycznym konserwowo-mięsnym aromacie.

Dozowanie: 5 g/kg masy

20.

AROMAT SZYNKA SZLACHECKA

Mieszanka aromatyczno- przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego.

Dozowanie: 5g/1kg masy

21.

AROMAT SZYNKA TRADYCYJNA

Mieszanka aromatyczno- przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego.

Dozowanie: 5g/1kg masy