L.p. |
Nazwa |
Opis produktu |
1. |
AROMAT DROBIOWY |
Aromatyczna mieszanka do przyprawiania kiełbas i wyrobów blokowych o wyważonym mięsnym smaku.
Dozowanie: 5 g/kg masy |
2. |
AROMAT N |
Preparat smakowy do szynek, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa.
Dozowanie: 2 – 3 g/kg masy |
3. |
AROMAT E |
Preparat smakowy do szynek, wyrobów blokowych, wyrobów garmażeryjnych, nadaje wyrobom mięsny aromat.
Dozowanie: 5 g/kg masy |
4. |
GOLONKA KONSERWOWA |
Preparat aromatyczno – smakowy do wędlin z nutą pieprzu i czosnku.
Dozowanie: 5 g/kg masy |
5. |
AROMAT KURCZAK |
Preparat smakowy do kiełbas, wyrobów blokowych z mięsa drobiowego. Dozowanie: 5 g/kg masy |
6. |
AROMAT MIELONKA |
Preparat smakowy do mielonek. Dozowanie: 5 g/kg masy |
7. |
AROMAT F |
Preparat smakowy do wędlin, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa. Dozowanie: 5 g/kg masy |
8. |
AROMAT SZYNKA |
Preparat smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych nadaje zapach wyrobu wędzonego Dozowanie: 3 g/kg masy |
9. |
AROMAT SZYNKA CHŁOPSKA |
Preparat smakowy do wędzonek tradycyjnych.
Dozowanie: 5g/kg masy. |
10. |
AROMAT KONSERWA |
Preparat smakowy do wyrobów blokowych, o charakterystycznym konserwowo-mięsnym aromacie. Dozowanie: 5 g/kg masy |
11. |
AROMAT POLSKI |
Preparat smakowy do wędlin, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa, z delikatną pieczeniową nutą. Dozowanie: 5 g/kg masy |
12. |
AROMAT PIECZEŃ |
Preparat smakowy do wyrobów blokowych, pieczeni, o dominującej nucie pieczonej wołowiny i wieprzowiny. Dozowanie: 5 g/kg masy |
13. |
AROMAT SZYNKA WIEJSKA |
Preparat aromatyczno-smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa. Dozowanie: 5 g/kg masy |
14. |
AROMAT GOLONKA BESKIDZKA |
Preparat aromatyczno – smakowy do wędlin z nutą mięsną ,pieprzu i czosnku.
Dozowanie: 6 g/kg masy |
15. |
AROMAT WĘDZONKI |
Preparat smakowy do wędlin o charakterystycznym smaku i zapachu wędzonej szynki. Dozowanie: 5g/kg masy |
16. |
AROMAT SZYNKI PIECZONEJ |
Preparat aromatyczno-smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa. Dozowanie: 5g/kg masy |
17. |
AROMAT GULASZ ANGIELSKI |
Mieszanka aromatyczno- przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego.
Dozowanie: 5g/1kg masy |
18. |
AROMAT TYROL |
Preparat smakowy do wyrobów blokowych, o charakterystycznym smaku i zapachu mielonki tyrolskiej. Dozowanie: 5 g/kg masy |
19. |
AROMAT TYROL B |
Preparat smakowy do wyrobów blokowych, o charakterystycznym konserwowo-mięsnym aromacie. Dozowanie: 5 g/kg masy |
20. |
AROMAT SZYNKA SZLACHECKA |
Mieszanka aromatyczno- przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego. Dozowanie: 5g/1kg masy |
21. |
AROMAT SZYNKA TRADYCYJNA |
Mieszanka aromatyczno- przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego. Dozowanie: 5g/1kg masy |