Menu
Mieszanki przyprawowe - JHM PRZYPRAWY Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
412
page-template-default,page,page-id-412,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Mieszanki przyprawowe

herbs-2523119_640

L.p.

Nazwa

Opis produktu

1.

BIWAKOWA EXTRA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych, nadaje wyrobom pieprzowo-paprykowy smak.

Dozowanie: 5 g/kg masy

2.

PRZYPRAWA SMAKOWA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych.

Dozowanie: 3 g/kg masy

3.

ZWYCZAJNA TRO

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych, nadaje wyrobom pieprzowo-paprykowy smak.

Dozowanie: 10 g/kg masy

4.

JAŁOWCOWA MIX

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą jałowca i pieprzu.

Dozowanie: 8 g/kg masy

5.

KABANOS MIX

Klasyczna mieszanka przyprawowa do produkcji wędlin typu kabanos. Charakterystyczny smak i aromat kminku i gałki muszkatałowej.

Dozowanie: 5 g/kg masy

6.

KRAKOWSKA PREMIUM

Mieszanka przyprawowa do tradycyjnej kiełbasy krakowskiej z nutą kolendry, czosnku i pieprzu.

Dozowanie: 5 g/kg masy

7.

KRAKOWSKA PARZONA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas wysokowydajnych typu „krakowska” z nutą kolendry i czosnku.

Dozowanie: 5 g/kg masy

8.

KRAKOWSKA SUCHA

Mieszanka przyprawowa do tradycyjnej kiełbasy krakowskiej suchej z nutą kminku i czosnku.

Dozowanie: 5 g/kg masy

9.

ZWYCZAJNA PREMIUM

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych, nadaje wyrobom czosnkowo-majerankowy smak.

Dozowanie: 5 g/kg masy

10.

MYŚLIWSKA MIX

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą jałowca, czosnku i pieprzu.

Dozowanie: 5 g/kg masy

11.

PODWAWELSKA EXTRA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą czosnku.

Dozowanie: 5 g/kg masy

12.

PODWAWELSKA PREMIUM

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą czosnku i pieprzu

Dozowanie: 5 g/kg masy

13.

KIEŁBAS BIAŁA Z CHRZANEM

Kompletna kompozycja smakowo-zapachowa do tradycyjnej kiełbasy białej, dominującą nutą chrzanu

Dozowanie: 6 – 8 g/kg masy

14.

RZESZOWSKA MIX

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą kolendry i kardamonu.

Dozowanie: 5 g/kg masy

15.

CZOSNKOWA-PIEPRZOWA

Kompletna przyprawa do kiełbas średnio rozdrobnionych z dominującą nutą czosnku.

Dozowanie: 5 g/kg masy

16.

SPECJAL SMAK

Mieszanka przyprawowa do solanek nastrzykowych, kiełbas średnio, grubo rozdrobnionych z nutą czosnku i wędzonki.

Dozowanie: 2-4 g/kg masy

17.

SWOJSKA MIX

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z gresowanym pieprzem czarnym i białym.

Dozowanie: 20 g/kg masy

18.

SWOJSKA EKSTRA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą pieprzu białego czarnego

Dozowanie: 20 g/kg masy

19.

MAZOWIECKA PREMIUM

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą pieprzowo-czosnkową.

Dozowanie: 5 g/kg masy

20.

KIEŁBASKI PIECZONE EXTRA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą pieczonego mięsa.

Dozowanie: 8 g/kg masy

21.

SZYNKOWA EXTRA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średniorozdrobnionych z gałki muszkatołowej.

Dozowanie: 5 g/kg masy

22.

SZYNKOWA PREMIUM

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średniorozdrobnionych z nutą gałki muszkatołowej i pieprzu.

Dozowanie: 6 g/kg masy

23.

SZYNKOWA DROBIOWA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średniorozdrobnionych ze smakiem i aromatem pieczonego mięsa drobiowego.

Dozowanie: 8 g/kg masy

24.

ŚLĄSKA PREMIUM

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średniorozdrobnionych z dominującą czosnkową nutą.

Dozowanie: 6 g/kg masy

25.

TORUŃSKA PREMIUM

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średniorozdrobnionych z nutą czosnku i pieprzu.

Dozowanie: 6 g/kg masy

26.

ŚLĄSKA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średniorozdrobnionych z nutą czosnku.

Dozowanie:6 g/kg masy

27.

ŚLĄSKA TRADYCYJNA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z dominującą czosnkową nutą

Dozowanie: 6 – 8 g/kg masy

28.

MORTADELA TRADYCYJNA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas drobno rozdrobnionych z dużym udziałem mięs tłustych z nutą gałki muszkatołowej i czosnku.

Dozowanie: 8 g/kg masy

29.

PARÓWKOWA EXTRA

Mieszanka przyprawowa do kiełbas drobno rozdrobnionych.

Dozowanie: 6 g/kg masy

30.

METKA CEBULOWA

Mieszanka przyprawowa przeznaczona do surowych wyrobów typu metka.

Dozowanie: 12g/kg masy

31.

METKA TATARSKA

Mieszanka przyprawowa przeznaczona do surowych wyrobów typu metka.

Dozowanie: 14g/kg masy

32.

COMPLET START

Żywe kultury bakterii startowych przeznaczone do wyrobów surowych długodojrzewających.

Dozowanie: 25g/100kg masy

33.

PARÓWKI CIELĘCE

Mieszanka przyprawowa do parówek z udziałem cielęciny, podkreśla naturalny smak mięsa cielęcego.

Dozowanie: 5 g/kg masy

34.

PARÓWKI F

Mieszanka przyprawowa do kiełbas drobnorozdrobnionych i homogenizowanych.

Dozowanie: 5 g/kg masy

35.

KIEŁBASKI DELIKATESOWE

Mieszanka przyprawowa do kiełbas drobnorozdrobnionych i homogenizowanych

Dozowanie: 5 g/kg masy

36.

KRUPNIOK ŚLĄSKI

Kompletna mieszanka przyprawowa do wyrobów podrobowych typu; krupniok, kaszanka.

Dozowanie: 5 g/kg masy

37.

PASZTET CEBULOWY

Kompletna mieszanka przyprawowa do pasztetów z dużą zawartością tłuszczu. Bardzo dobrze maskuje smak tłuszczu.

Dozowanie: 12 g/kg masy

38.

PASZTET EXTRA

Kompletna mieszanka przyprawowa do pasztetu, pasztetowej.

Dozowanie: 10g/kg masy

39.

PASZTET TRADYCYJNY

Kompletna mieszanka przyprawowa do pasztetu tradycyjnego z wyraźną nutą prażonej cebuli i gałki muszkatołowej.

Dozowanie: 15 g/kg masy

40.

SALCESON WŁOSKI

Kompletna mieszanka przyprawowa do produkcji studzienin i wyrobów podrobowych.

Dozowanie: 5 g/kg masy

40.

SALCESON CZOSNKOWY

Kompletna mieszanka przyprawowa do produkcji studzienin i wyrobów podrobowych z nutą czosnku.

Dozowanie: 10g/1kg wyrobu gotowego

42.

SALCESON WYKWINTNY

Kompletna mieszanka przyprawowa do produkcji studzienin i wyrobów podrobowych z nuta kminku.

Dozowanie: 10 g/kg masy

43.

KASZANKA

Kompletna mieszanka przyprawowa do wyrobów podrobowych typu; krupniok, kaszanka.

Dozowanie: 20 g/kg masy

44.

BULION WARZYWNY

Kompletna mieszanka przyprawowa do wyrobów mięsnych i galantyn.

Dozowanie: 10 g/kg masy