Menu
Środki do sporządzania solanek - JHM PRZYPRAWY Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
387
page-template-default,page,page-id-387,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Środki do sporządzania solanek

L.p.

Nazwa

Opis produktu

1.

COMPLET PUR

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 20%, do wędzonek tradycyjnych. Nie zawiera karagenu i białek sojowych.

Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki

2.

COMPLET 3 PUR

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 20-30%, do wszystkich typów wędzonek: typu sopel, wiązanych sznurkiem, w siatce, w foli.

Dozowanie: 4 kg na 100 kg solanki

3.

COMPLET 4 BECON

Smakowy preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 30-40%, do boczku, pachwiny, podgardla.

Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki

4.

COMPLET KEBAB

Preparat do sporządzania solanek zalewowych do produkcji kebaba, gyrosa.

Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki

5.

COMPLET 5 K

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek zalewowych do mielonek, kiełbas średnio i grubo rozdrobnionych.

Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki

6.

COMPLET BF PLUS

Preparat funkcjonalny bez fosforanowy do sporządzania solanek nastrzkowych 30-40%, do wędzonek tradycyjnych.

Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki

7.

COMPLET BF AROM

Preparat funkcjonalny bez fosforanowy do sporządzania solanek nastrzkowych 30-50%, do wędzonek tradycyjnych z aromatem pieprzu.

Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki

8.

COMPLET HAM FRESH

Preparat funkcjonalny przeznaczony do sporządzania solanek nastrzykowych do mięs kulinarnych.

Dozowanie: 8 kg na 100 kg solanki

9.

COMPLET ST 15

Preparat funkcjonalny przeznaczony do sporządzania solanek nastrzykowych do mięs kulinarnych.

Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki

10.

COMPLET KULINAR PORK

Preparat funkcjonalny przeznaczony do sporządzania solanek nastrzykowych do mięs kulinarnych.

Dozowanie: 4 kg na 100 kg solanki

11.

COMPLET 4 HAM

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 30-40% do wędzonek: typu sopel, wiązanych sznurkiem, w siatce, w folii.

Dozowanie: 4-5 kg na 100 kg solanki

12.

COMPLET 5 HAM

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 40-50% do wędzonek.

Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki

13.

COMPLET 6 HAM

Praparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 60% do wędzonek, wysokowydajnych produktów blokowych.

Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki

14.

COMPLET 7 HAM

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 70%, do wędzonek wysokowydajnych, szynkopodobnych, wyrobów blokowych.

Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki

15.

COMPLET 105 HV

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 80-100%, do wędzonek wysokowydajnych.

Dozowanie: 7 kg na 100 kg solanki

16.

COMPLET 8 PUR

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 80%, do wędzonek wysokowydajnych, szynkopodobnych oraz wyrobów blokowych.

Dozowanie: 7 kg na 100 kg solanki

17.

COMPLET 100 HV

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 100%, do wędzonek wysokowydajnych.

Dozowanie: 8 kg na 100 kg solanki

18.

COMPLET 10 MM

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 80-100% typu MIM.

Dozowanie: 7 kg na 100 kg solanki

19.

COMPLET 5 HAM BS

Preparat fosforanowy bez soi do sporządzania solanek, do wędzonek surowych.

Dozowanie: 5,00 kg na 100 kg solanki

20.

COMPLET 10 D

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek zalewowych 100% , do wyrobów blokowych i kiełbas.

Dozowanie: 7 kg na 100 kg solanki

21.

COMPLET C 8

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowo-zalewowych 40-100% , do wyrobów drobiowych.

Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki

22.

COMPLET 110 HV

Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 100%, do wędzonek wysokowydajnych.

Dozowanie: 6,25 kg na 100 kg solanki

23.

COMPLET 4 HV

Smakowy preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 30-40%, do boczku, pachwiny, podgardla.

Dozowanie: 4 kg na 100 kg solanki