Menu
Produkty bez "E" - JHM PRZYPRAWY Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
668
page-template-default,page,page-id-668,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Produkty bez „E”

Produkty bez "E"

L.p.

Nazwa

Opis produktu

1.

COMPLET QUICK N

Preparat nastrzykowy do sporządzania solanek nastrzykowych 20%, do wędzonek tradycyjnych.

Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki

2.

COMPLET QUICK TOP ,,0”

Preparat wspomagający kutrowanie.

Dozowanie: 20 g/kg masy

3.

COMPLET QUICK PARÓWKA ,,0”

Kompletny preparat stabilizująco – smakowy do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.

Dawkowanie: 15 g/kg masy

4.

COMPLET QUICK MORTADELA ,,0”

Kompletny preparat stabilizująco – smakowy do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.

Dawkowanie: 15 g/kg masy

5.

AROMAT SZYNKA CHŁOPSKA ,,0”

Mieszanka aromatyczno – przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego.

Dozowanie: 5g/1kg wyrobu gotowego

6.

AROMAT SZYNKA PIECZONA ,,0”

Preparat aromatyczno-smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa.

Dozowanie: 5g/kg masy

7.

AROMAT KURCZAKA ,,0”

Preparat smakowy do kiełbas i wyrobów blokowych z mięsa drobiowego .

Dozowanie: 5 g/kg masy

8.

AROMAT SZYNKA SZLACHECKA ,,0”

Mieszanka aromatyczno – przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych, z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego.

Dozowanie: 5g/1kg masy

9.

FRESH QUICK ,,0”

Preparat stabilizujący barwę i utrwalający świeżość wyrobów mięsnych.

Dozowanie: 5 g/ 100 kg masy

10.

COLOR QUICK ,,0”

Preparat barwiący do kiełbas i pasztetów. Zawiera wyciągi z warzyw.

Dozowanie: 0,5 g/kg masy