L.p. |
Nazwa |
Opis produktu |
1. |
COMPLET QUICK N |
Preparat nastrzykowy do sporządzania solanek nastrzykowych 20%, do wędzonek tradycyjnych. Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki |
2. |
COMPLET QUICK TOP ,,0” |
Preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 20 g/kg masy |
3. |
COMPLET QUICK PARÓWKA ,,0” |
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych. Dawkowanie: 15 g/kg masy |
4. |
COMPLET QUICK MORTADELA ,,0” |
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych. Dawkowanie: 15 g/kg masy |
5. |
AROMAT SZYNKA CHŁOPSKA ,,0” |
Mieszanka aromatyczno – przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego. Dozowanie: 5g/1kg wyrobu gotowego |
6. |
AROMAT SZYNKA PIECZONA ,,0” |
Preparat aromatyczno-smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa. Dozowanie: 5g/kg masy |
7. |
AROMAT KURCZAKA ,,0” |
Preparat smakowy do kiełbas i wyrobów blokowych z mięsa drobiowego . Dozowanie: 5 g/kg masy |
8. |
AROMAT SZYNKA SZLACHECKA ,,0” |
Mieszanka aromatyczno – przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych, z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego. Dozowanie: 5g/1kg masy |
9. |
FRESH QUICK ,,0” |
Preparat stabilizujący barwę i utrwalający świeżość wyrobów mięsnych. Dozowanie: 5 g/ 100 kg masy |
10. |
COLOR QUICK ,,0” |
Preparat barwiący do kiełbas i pasztetów. Zawiera wyciągi z warzyw. Dozowanie: 0,5 g/kg masy |