Menu
Środki funkcjonalne - JHM PRZYPRAWY Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
400
page-template-default,page,page-id-400,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Środki funkcjonalne

food-2822023_640

L.p.

Nazwa

Opis produktu

 1.

COMPLET-TOP P

Fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie.

Dozowanie: 5 g/kg masy

 2.

COMPLET-TOP BF

Preparat wspomagający kutrowanie bez udziału białek i fosforanów.

Dozowanie: 5 g/kg masy

 3.

COMPLET-TOP Plus

Fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie.

Dozowanie: 10 g/kg masy

 4.

COMPLET-TOP Mix

Kompletny fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie.

Dozowanie: 30 g/kg masy

 5.

COMPLET-TOP C

Kompletny bezfosforanowy preparat wspomagający kutrowanie.

Dozowanie: 30 g/kg masy

 6.

COMPLET CLASS T

Emulgator glicerydowy do wędlin produkowanych metodą ,, na gorąco’’.

Dozowanie: 5 g/kg masy

 7.

COMPLET CLASS

Emulgator glicerydowy do produkcji wędlin.

Dozowanie: 10 g/kg masy

 8.

COMPLET FOS

Wysoko funkcjonalna mieszanka fosforanowa przeznaczona do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych, o zawartości fosforu min. 57% (jako P2O5).

Dozowanie: zgodnie z obowiązującymi przepisami łącznie do 5 g/kg wyrobu gotowego

 9.

COMPLET FOS F

Mieszanka fosforanowa przeznaczona do wyrobów drobno i średnio rozdrobni.onych, o zawartości fosforu min. 57% (jako P2O5)

Dozowanie: zgodnie z obowiązującymi przepisami łącznie do 5 g/kg wyrobu gotowego

 10.

KARAGEN 330

Preparat karagenowy stabilizujący teksturę.

Dozowanie: 2-10 g/kg masy

 11.

KARAGEN 250

Preparat karagenowy stabilizujący teksturę.

Dozowanie: 2-10 g/kg masy

 12.

COMPLET PRO 95

Wysokofunkcjonalne kolagenowe białko wieprzowe.

Dozowanie: 10 g/kg msy

 13.

COMPLET PRO 70

Sojowy preparat do stabilizacji tekstury wyrobach mięsnych.

Dozowanie: 20 g/100 kg masy

 14.

COMPLET PRO 60

Sojowy preparat do stabilizacji tekstury wyrobach mięsnych.

Dozowanie: 20 g/100 kg masy

 15.

HUHNERPROTEIN

Wysokofunkcjonalne kolagenowe białko drobiowe.

Dozowanie: 10 g/kg masy

 16.

ASPIK GEL

Żelatyna przyprawowa do wyrobów aspikowych.

Dozowanie: 0,8-1,2 kg/10 litrów wody

 17.

MORTADELA COMBI

Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.

Dawkowanie: 22 g/kg masy

 18.

PARÓWKI DELIKATESOWE

Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.

Dawkowanie: 32 g/kg masy

 19.

PARÓWKA PIKANTNA COMBI

Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.

Dawkowanie: 8 g/kg masy

 20.

COMPLET PARÓWKA

Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.

Dawkowanie: 27 g/kg masy

 21.

PARÓWKA SZLACHECKA COMBI

Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.

Dawkowanie: 8 g/kg masy

 22.

PARÓWKA POLSKA COMBI

Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.

Dawkowanie: 8g /kg masy