L.p. |
Nazwa |
Opis produktu |
1. |
COMPLET-TOP P |
Fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 5 g/kg masy |
2. |
COMPLET-TOP BF |
Preparat wspomagający kutrowanie bez udziału białek i fosforanów. Dozowanie: 5 g/kg masy |
3. |
COMPLET-TOP Plus |
Fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 10 g/kg masy |
4. |
COMPLET-TOP Mix |
Kompletny fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 30 g/kg masy |
5. |
COMPLET-TOP C |
Kompletny bezfosforanowy preparat wspomagający kutrowanie. Dozowanie: 30 g/kg masy |
6. |
COMPLET CLASS T |
Emulgator glicerydowy do wędlin produkowanych metodą ,, na gorąco’’. Dozowanie: 5 g/kg masy |
7. |
COMPLET CLASS |
Emulgator glicerydowy do produkcji wędlin. Dozowanie: 10 g/kg masy |
8. |
COMPLET FOS |
Wysoko funkcjonalna mieszanka fosforanowa przeznaczona do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych, o zawartości fosforu min. 57% (jako P2O5). Dozowanie: zgodnie z obowiązującymi przepisami łącznie do 5 g/kg wyrobu gotowego |
9. |
COMPLET FOS F |
Mieszanka fosforanowa przeznaczona do wyrobów drobno i średnio rozdrobni.onych, o zawartości fosforu min. 57% (jako P2O5) Dozowanie: zgodnie z obowiązującymi przepisami łącznie do 5 g/kg wyrobu gotowego |
10. |
KARAGEN 330 |
Preparat karagenowy stabilizujący teksturę.
Dozowanie: 2-10 g/kg masy |
11. |
KARAGEN 250 |
Preparat karagenowy stabilizujący teksturę.
Dozowanie: 2-10 g/kg masy |
12. |
COMPLET PRO 95 |
Wysokofunkcjonalne kolagenowe białko wieprzowe.
Dozowanie: 10 g/kg msy |
13. |
COMPLET PRO 70 |
Sojowy preparat do stabilizacji tekstury wyrobach mięsnych.
Dozowanie: 20 g/100 kg masy |
14. |
COMPLET PRO 60 |
Sojowy preparat do stabilizacji tekstury wyrobach mięsnych.
Dozowanie: 20 g/100 kg masy |
15. |
HUHNERPROTEIN |
Wysokofunkcjonalne kolagenowe białko drobiowe.
Dozowanie: 10 g/kg masy |
16. |
ASPIK GEL |
Żelatyna przyprawowa do wyrobów aspikowych.
Dozowanie: 0,8-1,2 kg/10 litrów wody |
17. |
MORTADELA COMBI |
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.
Dawkowanie: 22 g/kg masy |
18. |
PARÓWKI DELIKATESOWE |
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.
Dawkowanie: 32 g/kg masy |
19. |
PARÓWKA PIKANTNA COMBI |
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.
Dawkowanie: 8 g/kg masy |
20. |
COMPLET PARÓWKA |
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.
Dawkowanie: 27 g/kg masy |
21. |
PARÓWKA SZLACHECKA COMBI |
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.
Dawkowanie: 8 g/kg masy |
22. |
PARÓWKA POLSKA COMBI |
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy na bazie fosforanów do produkcji wyrobów drobnorozdrobnionych.
Dawkowanie: 8g /kg masy |